Он-лайн терапия

 
С навлизането в 21-ви век света се промени. 
Промениха се автомобилите, промениха се дрехите, промениха се и технологиите. 
И както казва американският инжинер Винт Сърф "За да разбереш съвременните технологии, не е задължително да бъдеш млад, а да се чувсташ такъв".

С промяната на технологиите се промениха и  комуникациите. Настъпи ерата на мобилността.  На никой вече не му прави впечетление, че би могъл да проведе видео разговор с приятел на другия край на света. 
Противно на онези меланхолични черно-бели снимки обикалящи социалните мрежи от типа на "ех колко беше хубаво миналото, когато бяхме без мобилни телефони". Всъщност малко от хората си спомнят времето, в което се преспъвахме в кабелите на стационарните телефони, опитвайки се да излезем от стаята за да говорим с гаджето. 
Та противно на онези черно-бели снимки, всички ние се радваме на смартфоните си и както всичко се модернизира, така и терапията започна да става онлайн.

Понякога ме питат, дали онлайн терапията работи, но тук всъщност правилния въпрос е. А защо да не рабти!? 
Разбира се че работи! 
Е да, контакта очи в очи винаги ще си остане по-добрия, но и онлайн терапията не е за подценяване.

Често ми се налага да раборя с хора от други градове, в които няма добър терапевт или пък със сънародници, които са зад граница, та дори и с немци, за които работеща алтернативна терапия в Германия няма. 
За повечето от тях често е непосилно да провеждат терапия, заради езиковата бариера и непосилните такси  и онлай консултирането остава единствения възможен вариант.

 Смятам, че всеки човек би трябвало да има достъп до психологично консултиране, когато има нужда. Затова винаги се радвам да поговоря с някой, който няма възможност да дойде в кабинета.

"Проявлението на технологиите е твърде голямо за да се игнорира"
-Върнър Виндж
За консултация и терапия
Тони Добрев - 0988 71 36 68
Email: dobrevtonicvetanov@gmail.com 
www.tonidobrev.com

Коментари

  1. Здравейте! Кога е удобно да се свържа с вас за консултация и евентуално онлайн терапия,защото съм от Варна?

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте! Работя от сутрин до вечер. Може да звъннете в диапазона на 9:00-20:00

    Поздрави
    Т.Добрев

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар